maanantai 2. lokakuuta 2017

Muutto ohi! Melkein...

Eilen muutin virallisesti tänne uuteen laitokseen. Tai tämähän ei kai virallisesti oo laitos vaan tuettu asuminen, mutta lastensuojelun asiakkaille. Monimutkaista. Tää eroaa varsinaisista laitoksista sillain, että täällä asutaan vuokralla ja osa ruokailuista on maksullisia (omaakin ruokaa saa tehdä) ja osa ilmasia. Eilen tehtiin jo osa kaikista paperihommista omaohjaajan kanssa, mutta vieläkin niitä jäi keskiviikon ongelmaksi. Omaohjaaja vaikutti ihan mukavalta. Ei mikään maailman mahtavin, mutta ei huonokaan. Siltä väliltä. Se ainakin osas hoitaa kaikki paperiasiat tosi hyvin eikä ollut ihan pihalla niinkuin ohjaajat yleensä. Siitä plussat hänelle.

Arki on lähtenyt pyörimään ihan hyvin. Eilen kävin ekaa kertaa pitkään aikaan lenkilläkin. Oli huono kunto, mutta juoksemalla se paranee. Tänään hoidettiin vähän asioita ohjaajan kanssa kaupungilla. Sitten kävin hoitamassa apteekkiasiat ja ruokaostokset itsenäisesti ja menin bussilla takasin laitokseen tekemään lounasta. Paljon oon saanut jo aikaan tänään vaikka kello on vasta vähän vajaa yksi iltapäivällä. Nyt venaan pyykkejä koneesta ja kirjotan tätä. Illemmalla pitää käydä vielä koululla, mutta sitten oon saanut tän päivän pakolliset hommat tehtyä. Huomispäivä on tähän päivään verrattuna kevyt eli luultavasti sitten tylsistyn. Whatever.

Mun mieliala on yllättävän hyvä. En oo saanut mitään itkuromahdusta lähdettyäni edellisestä paikasta ja se on kai ihan hyvä. En oo ahminut tai viillellyt ja muutenkin on mennyt oikeen hyvin. Oon saanut nukuttua ihan ok ja jaksoin aamulla herätä. Voiko nyt sanoa, että mulla menee hyvin?

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi.