maanantai 17. lokakuuta 2016

Päiväosastollekko?

Viime nupokäynnin jälkeen mulle ehdotettiin päiväosastoa. Lähete sinne on lähtenyt tänään, mutta paikkatilanteesta mulla ei ole hajuakaan. Voi olla, että sinnekkin pääsyn kanssa kestää. Toivon silti, että pääsisin sinne pian. On se monta kertaa parempi kuin kotona möllöttäminen. Ahmimisetkin voisi vähentyä, kun en pääse siellä vetämään overeitä.

Syömiset on kussut tavalliseen tapaansa. Ahmin edelleenkin tai jos en ahmi, niin syön liikaa. Paino on varmaan korkeimmassa painossa ikinä. En tiedä. En uskalla vaa'alle.

Henkisesti oon edelleenkin loppu. Yksikköön pääsy vaan siirtyy ja siirtyy. Se rasittaa. Olisi nyt edes päivämäärä tiedossa, että koska varmasti pääsen sinne, mutta ei tietenkään ole.

Ravitsemusterapia on syyslomalla. En muista kerroinko siitä. Joka tapauksessa odotan jo sitä. Haluan eroon ahmimisista.

Jotkut kysyivät, että millainen paikka se yksikkö on. Teen siitä varmaan postausta lähiaikoina, sitten kun jaksan.

1 kommentti:

  1. Ahmiminen tuntuu niin pahalta :( tsemppiä!
    Mäkin olen nyt päiväosastolla, siellä aikuisten puolella tosin.
    Oisko sulle sit edessä se nuorten vai aikuisten? Kumpi vaan olikaan niin ne on ihan kivoja paikkoja, olin nuorten osastolla kans aikanaan, mut en muista siitä paljoa ja en jaksanu kun mököttää, mutta jos oisin jaksanu tykätä siitä niin siellä olis ollu ihan kivaa.
    Ainoo ongelma päiväosaston kanssa on se että sit illalla ja yöllä ei oo siinä turvallisessa ympäristössä enää. Mut kyllä se päivän osastohengailu auttaa jo fiiliksiin.
    Ihme höpötys taas multa :D tuntuu vaan nii hassulta et käydään samalla polilla jne ja oot vaan randomilla löytyny täältä.
    Mut anyway voimii <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.